Bolnavii și deținuții din Harghita s-au înscris deja la urna mobilă

bolnavii si detinutii din harghita s au inscris deja la urna mobila

La Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc, peste 160 de pacienți internați au completat cererile de votare prin intermediul urnei speciale.
Acestea se vor deplasa la bolnavi în funcție de solicitări și de zonele la care sunt arondate secțiile spitalului.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului, Kiss Edit:

Au fost trimise la secțiile spitalului cererile de votare prin intermediul urnelor speciale. Pacienții au posibilitatea să completeze aceste cereri, iar spitalul va dovedi, prin trecerea numerelor fișelor medicale că pacienții respectivi sunt internați în spitalul nostru. Cererile vor fi adunate de la pacienți, iar spitalul le va preda mâine la secțiile de vot la care sunt arondate secțiile spitalului, aparținem la mai multe secții de vot.

Aproape toți deținuții cu drept de vot din Miercurea Ciuc și-au exprimat intenția de a vota, iar pentru ei se va deplasa urna specială, într-un spațiu special amenajat.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Miercurea Ciuc, Tatiana Popescu:

În cadrul penitenciarului sunt 275 de persoane private de libertate, dintre care 184 îndeplinesc condițiile legale de a vota. Dintre aceștia au solicitat în scris urna specială 151 de persoane private de libertate. S-au luat măsuri în vederea asigurării unui spațiu și au fost luate măsurile necesare desfășurării în bune condiții. Urna va fi asigurată de către secția de votare nr. 12.

În ziua alegerilor, o echipă formată din doi membri ai biroului electoral se va deplasa la locul unde se află alegătorul, cu urna specială și materialele necesare votării.
Fiecare secție de votare are o singură urnă specială, care trebuie să fie la ora 21:00 înapoi la secția de votare.

Raluca Creţ

The post Bolnavii și deținuții din Harghita s-au înscris deja la urna mobilă appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Bolnavii și deținuții din Harghita s-au înscris deja la urna mobilă

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.