Administrație

Claudiu Maior (ALDE): “Sper că vom păşi în Europa cu demnitate”

Liderul ALDE Târgu-Mureş, Claudiu Maior, a votat duminică, 26 mai, după ora 16.00, într-o secţie de votare amenajată în incinta Şcolii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza” din Târgu-Mureş.

„Am venit la vot cu acel gând pe care mi l-am dorit dintotdeauna, ca parlamentarii şi europarlamentarii să îşi iubească ţara aşa cum o fac primarii şi consilierii locali, pentru că atunci când îţi iubeşti ţara aşa cum îşi iubeşte oraşul un primar, atunci ajungi la acea mică diferenţă între a te aduce în stadiul în care să mergi în Uniunea Europeană şi să vorbeşti de rău ţara ta sau să-ţi iubeşti ţara şi să te duci în Uniunea Europeană să îţi vorbeşti numai de bine ţara. Sper că vom păşi în Europa cu demnitate şi cred cu adevărat că o restructurare în ceea ce priveşte tot ce înseamnă clasă politică atunci când vorbim de mentalităţi ar trebui să fie. În rest, le doresc tuturor din România să meargă la vot şi sper ca votul de azi să fie un vot decisiv, în care toate partidele politice să-şi dea mâna şi – de ce nu – să ne susţinem aţara aşa cum o fac şi alte ţări”, a declarat Claudiu Maior.

Alex TOTH

Post-ul Claudiu Maior (ALDE): “Sper că vom păşi în Europa cu demnitate” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Claudiu Maior (ALDE): “Sper că vom păşi în Europa cu demnitate”

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button