Colectarea selectivă a demarat în judeţul Mureș

colectarea selectiva a demarat in judetul mures

Începând de luni, 17 iunie, a demarat colectarea selectivă a deșeurilor în Zona 5 a județului Mureș, zonă ce cuprinde localitățile de pe raza teritorială a municipiului Târnăveni și a comunelor Băgaciu, Adămuș, Gănești, Mica și Cucerdea.

„Operatorul desemnat este SC Bissdog SRL, durata contractului este de 5 ani, valoarea acestuia fiind de aproximativ 13,6 milioane de lei. Populația deservită fiind de 44.184 de persoane. Până la finalul lunii iulie va începe activitatea de colectare selectivă pentru alte cinci zone ale județului, respectiv zona Sighișoara, Bălăușeri, Sânpaul, Reghin și Râciu. În ceea ce privește Zona 2, Târgu-Mureș, procedura de licitație a fost anulată din cauza faptului că niciuna dintre societățile comerciale ofertante nu a demonstrat capacitatea tehnică solicitată conform caietului de sarcini. La expirarea termenului de contestație de 10 zile procedura va fi reluată”, a precizat Tóth Andrea, director executiv al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară “Ecolect Mureş”.

(Redacţia)

 

 

Post-ul Colectarea selectivă a demarat în judeţul Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Colectarea selectivă a demarat în judeţul Mureș

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.