Administrație

Comunicat: IRIDEX GROUP opreşte primirea deșeurilor colectate de SALUBRISERV

Asocierea SC IRIDEX GROUP IMPORT EXPORT SRL și SC SERVICII SALUBRITATE BUCUREȘTI S.A. aduce la cunoștința cetățenilor municipiului Târgu Mureș și autorităților locale că începând cu dată de 16.08.2019 a oprit primirea deșeurilor municipale în scopul eliminării prin depozitare, colectate de societatea SALUBRISERV S.A., societate ce colectează deșeurile din municipiu.

Operatorul SALUBRISERV S.A. nu s-a achitat de serviciile făcute încă din luna martie 2019.

Valoarea serviciilor neachitate până la sfârșitul lunii iulie se ridică la suma de 3.081.000 lei.

Pe tot parcursul acestei perioade, la toate avertismentele date societății, au intervenit autoritățile locale – Primăria municipiului Târgu Mureș și Consiliul Județean Mureș –  societatea SALUBRISERV S.A făcând promisiuni ferme de plată dar niciuna din promisiunile făcute nu au fost realizate.

Neplata serviciilor de către SALUBRISERV S.A. periclitează funcționarea întregii activități a Centrului de Management al Deșeurilor, fapt ce ar putea conduce la oprirea unor instalații cu grave efecte de poluare a mediului.

Ne cerem scuze cetățenilor afectați de această măsură și care au plătit conștiincios serviciul în care este inclusă și eliminarea deșeurilor, iar aceste sume nu au fost utilizate în acest scop.

Pentru a evita o criză a deșeurilor cu impact semnificativ asupra sănătății populației, facem apel la Primăria Municipiului Târgu Mureș și la Prefectura jud. Mureș, să dispună măsurile ce se impun într-o astfel de situație.

 

Reprezentant Asociere SC IRIDEX GROUP IMPORT EXPORT SRL

si SC SERVICII SALUBRITATE BUCUREŞTI S.A.

ing. Ştefan Murariu

Post-ul Comunicat: IRIDEX GROUP opreşte primirea deșeurilor colectate de SALUBRISERV apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Comunicat: IRIDEX GROUP opreşte primirea deșeurilor colectate de SALUBRISERV

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button