Administrație

Consilierii mureșeni decid sprijin financiar pentru investiția Cristești-Vălureni

Consiliul Județean Mureș va vota astăzi un important sprijin financiar pentru o investiție la Stația de pompare a apei Cristești-Vălureni, ce face parte din Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor.

Consilierul de Relații Publice al Consiliului Județean Mureș, Sanda Vițelar:

Este vorba de o hotărâre de rectificare a bugetului general și este o solicitare din partea Direcției de Dezvoltare Regională, pentru rectificarea bugetului alocat proiectului SMID Mureș. Va trebui să acordăm suma de 267.000 de lei pentru achiziția și montajul unor echipamente hidromecanice care să le suplimenteze pe cele care se găsesc în structura stației de pompare a apei de la investiția Cristești-Vălureni.


Termenul limită al proiectului Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor (SMID) este sfârșitul anului 2019. Proiectul beneficiază de o finanțare de peste 40 de milioane de euro din partea Uniunii Europene.

În cazul în care acesta nu va putea fi implementat, județul Mureș va trebui să înapoieze integral suma alocată din fonduri europene.

Pe ordinea de zi a ședinței se mai află construirea unei parcări destinate unui imobil de pe B-dul 1 Decembrie precum și repararea unui pod din comuna Sărățeni.

Vlad Todoran

The post Consilierii mureșeni decid sprijin financiar pentru investiția Cristești-Vălureni appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Consilierii mureșeni decid sprijin financiar pentru investiția Cristești-Vălureni

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button