Administrație

Contract pentru modernizarea a peste o sută de treceri la nivel cu linia de cale ferată, semnat de CFR Infrastructură

Compania CFR Infrastructură a semnat un contract de aproximativ 60 de milioane de lei pentru modernizarea a peste o sută de treceri la nivel cu linia de cale ferată.

Potrivit informaţiilor publicate în sistemul electronic de achiziţii publice, este vorba despre lucrări pentru îmbunătăţirea semnalizării, inclusiv prin montarea de bariere şi refacerea suprafeţei carosabile.
Din cele 5.000 de treceri de cale ferată, 3.000 au doar indicatoare rutiere, deci fără semnalizare acustică şi luminoasă sau barieră.

În vara anului trecut parlamentul a votat o lege prin care administratorul reţelei feroviare din ţară, CFR Infrastructură, este obligat să monteze bariere, ca măsură pentru creşterea siguranţei şi prevenirea accidentelor.

Modernizarea unei singure treceri la nivel cu linia de cale ferată costă aproximativ 100.000 de euro.

The post Contract pentru modernizarea a peste o sută de treceri la nivel cu linia de cale ferată, semnat de CFR Infrastructură appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Contract pentru modernizarea a peste o sută de treceri la nivel cu linia de cale ferată, semnat de CFR Infrastructură

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button