Administrație

Covor nou asfaltic pe 100 de km de drumuri naționale în acest an

11 sunt din județele arondate Direcției Regionale de Drumuri Brașov, respectiv Brașov, Sibiu, Mureș, Harghita și Covasna.
De asemenea, se vor mai efectua plombări pe 41 de drumuri naționale, pe o suprafață de aproape 330.000 metri pătrați, a precizat purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov, Robert Elekes.

În județul Mureș se vor asfalta 12 kilometri din DN 16, porțiunea dintre localitățile Breaza și Sărmașu, spre Apahida și Cluj-Napoca, la solicitarea primarilor, dar și plombări pe 9 drumuri naționale:

În ceea ce privește DN16, într-adevăr suntem conștienți că acolo există probleme mai mari și tocmai de aceea în fiecare an s-au făcut acolo reparații. De altfel acest drum este propus și pentru un program mai amplu de reabilitare. Intenționăm să așternem acolo și un covor asfaltic de peste 12 kilometri, care va rezolva în mare parte problemele de pe acest drum. Pe raza județului Mureș vom executa reparații pe o suprafață totală de 64.000 de metri pătrați, care cuprind toate drumurile naționale din județ.

În județul Harghita vor fi făcute plombări pe 9 drumuri naționale în suprafață de 70.000 de metri pătrați și se vor așterne covoare asfaltice pe două drumuri naționale, în lungime de 7 kilometri
De asemenea, în cursul acestui an, județul Covasna va beneficia de asfaltarea a 29 de kilometri de drum național și plombarea a 6 drumuri naționale.

Și în Brașov vor fi făcute plombări pe 11 drumuri naționale și se vor asfalta 3 DN, pe 38 de km.

Valeriu Russu

The post Covor nou asfaltic pe 100 de km de drumuri naționale în acest an appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Covor nou asfaltic pe 100 de km de drumuri naționale în acest an

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button