Cristian Chirteş (PNL): „Alegerile europarlamentare, testul fiecărui primar”

cristian chirtes pnl alegerile europarlamentare testul fiecarui primar

Preşedintele PNL Mureş, senatorul Cristian Chirteş, a estimat miercuri, 15 mai, cu ocazia unei conferinţe de presă, că la alegerile europarlamentare şi la referendumul din 26 mai la nivelul judeţului Mureş se va înregistra o prezenţă la urne de cel puţin 40%.

Minim 20.000 de voturi, obiectivul pe Mureş

Totodată, liderul liberalilor mureşeni a dezvăluit presei şi scorul vizat de PNL în data de 26 mai: aproximativ 7.000 de voturi la nivelul municipiului Târgu-Mureş şi 20-25.000 de voturi în judeţul Mureş.

„Avem 31 de primari, deci ne bazăm şi pe puterea primarilor şi pe modul în care se vor implica. Şi se vor implica şi primarii, mai este un an până când vor candida şi ei, la rândul lor, e testul fiecărui primar, indiferent de partidul politic, acum se încheagă viitoarele echipe care vor candida în anul 2020 la alegerile locale”, a declarat senatorul Cristian Chirteş.

Optimism pentru prezenţă bună la urne

Liderul PNL Mureş s-a arătat mulţumit de modul de desfăşurare a campaniei electorale, arătând că liberalii au fost bine primiţi la discuţiile cu cetăţenii s-au arătat deschişi întâlnirilor şi discuţiilor.

„Noi, ca membri ai PNL, suntem bine primiţi în teritoriu, am străbătut mai mult de jumătate din localităţile din judeţul Mureş, unde într-adevăr, discutând cu primarii, cu aleşii locali, cu viceprimarii, cu cetăţenii simpli, am identificat foarte multe să le spunem probleme, în fiecare localitate, începând de la lipsa infrastructurii, nemulţumirile oamenilor legate de proprietate, la şantiere unde se lucrează, care creează pentru unii cetăţeni nemulţumiri, am identificat nevoile de investiţii care au fost până la urmă spuse de către cetăţeni”, a declarat senatorul Cristian Chirteş.

„Spre deosebire de celelalte alegeri, lumea este mult mai interesată să vină la vot, nu neaparat pentru referendum, ci efectiv să participe la acest proces”, a completat preşedintele PNL Mureş.

Alex TOTH

Post-ul Cristian Chirteş (PNL): „Alegerile europarlamentare, testul fiecărui primar” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cristian Chirteş (PNL): „Alegerile europarlamentare, testul fiecărui primar”

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.