Dorin Florea: „Fiecare toamnă se lasă cu șantaj de neconceput!”

dorin florea fiecare toamna se lasa cu santaj de neconceput

Primarul municipiului Târgu-Mureș, dr. Dorin Florea, a postat miercuri, 21 august, pe pagina sa de Facebook, un text intulat „Fiecare toamnă se lasă cu șantaj de neconceput!” al cărui conținut îl redăm, integral, în rândurile de mai jos.

„Îmi pare rău că discuțiile și angajamentele făcute cândva cu reprezentanții Bisericii Romano-Catolice privind situația imobilului în care funcționează Colegiul National “Unirea” și Liceul Teologic Romano-Catolic “Rakoczi Ferenc” nu mai sunt respectate.
Am ajuns în situația în care problemele sunt pasate ca într-un meci de ping-pong, fapt care împiedică remedierea lor.
Cu regret constat că și atitudinea reprezentanților Bisericii Romano-Catolice se înscrie în același registru cu declarațiile făcute de politicieni, fără a se ține cont de clauzele contractuale de angajamente, iar cei care au de suferit sunt elevii, profesorii și părinții.
Primăria Târgu Mureș va lua toate măsurile în consecință și va da un răspuns ferm, fără echivoc, reprezentanților Bisericii Romano- Catolice, dar pe lângă toate acestea vom demara toate acțiunile prevăzute de lege pentru rezolvarea definitiv a acestei situații, de neconceput pentru celelalte zone ale României sau alte țări europene.”

(Redacția)

Post-ul Dorin Florea: „Fiecare toamnă se lasă cu șantaj de neconceput!” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Dorin Florea: „Fiecare toamnă se lasă cu șantaj de neconceput!”

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.