Administrație

Dotări noi pentru Poliția Locală Luduş

Șeful Biroului Poliției Locale din Luduș, Nicolae Cotta, a întocmit un referat de necesitate pe care l-a înaintat Consiliului Local Luduș pentru rectificarea și completarea bugetului cu sumele de bani aprobate pentru anul 2019 la nivelul Biroului Poliției Locale.

Solicitarea a fost făcută în „conformitate cu prevederile articolului 15, litera a, p și q, din Regulamentul – cadru de organizare și funcționare reglementat de Hotărârea Guvernului 1.332/2010, în baza Legii nr. 155/2010 a Poliției Locale”.

Pentru activitatea Biroului este necesară achiziționarea următoarelor materiale: 2 stații portabile Motorola Tetra model MTP 3550 în valoare de 2.088 de lei; o stație fixă (dispecerat) Motorola Tetra model MTM 5400 – valoare 5.298 de lei și 2 camere video portabile Motorola – cameră video agent funcție RSM-AMC 1017 – valoare 1.024 de euro (5.000 de lei); 2 lanterne cu încărcare – 670 fr lei și un binoclu – 450 de lei.

În ședința ordinară a Consiliului Local Luduș din 30 iulie 2019, consilierii locali au aprobat rectificarea și completarea bugetului cu sumele de bani solicitate de Nicolae Cotta, șeful Biroului Poliției Locale Luduș.

Ioan A. BORGOVAN

Post-ul Dotări noi pentru Poliția Locală Luduş apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Dotări noi pentru Poliția Locală Luduş

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button