Administrație

Echipamente noi pentru Poliţia Mureş finanţate de Consiliul Judeţean Mureş

Consilierii judeţeni au aprobat joi, 30 mai, într-o şedinţă ordinară de lucru, programul de interes public judeţean „Parteneriat Interinstituțional pentru siguranța comunității – 2019”, respectiv colaborarea dintre Consiliul Judeţean Mureş şi Inspectoratul de Poliție Județean Mureş pentru implementarea programului. Perioada de implementare a programului este cuprinsă între data semnării convenţiei şi 30 noiembrie 2019, iar suma alocată pentru susţinerea programului, din bugetul Consiliului Judeţean Mureş, este de 150.000 de lei.

Ce prevede parteneriatul

Bugetul total al programului „Parteneriat Interinstituțional pentru siguranța comunității – 2019”este de 250.000 de lei, din care contribuţia Inspectoratului de Poliție Județean Mureș este de 100.000 de lei, iar a Consiliului Județean Mureş este de 150.000 de lei.

“Siguranța comunității mureșene reprezintă misiunea comună a mai multor instituții, care, alături și cu susținerea autorităților locale, respectiv județene, trebuie să își unească și să își sincronizeze eforturile în vederea asigurării și consolidării sentimentului de siguranță al cetățeanului. Datorită faptului că unele echipamente și dispozitive din dotare sunt depășite din punct de vedere moral și fizic, Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, prin acest program, își propune să achiziționeze: stații de lucru cu monitor și UPS, videoproiectoare, ecrane de proiecție cu suport, stații de lucru portabile respectiv multifuncționale color”, se precizează în expunerea de motive a proiectului.

(Redacţia)

Post-ul Echipamente noi pentru Poliţia Mureş finanţate de Consiliul Judeţean Mureş apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Echipamente noi pentru Poliţia Mureş finanţate de Consiliul Judeţean Mureş

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button