Ediţia a XXIII-a a Zilelor Târgumureşene a fost un succes! Mulţumim autorităţilor locale şi târgumureşenilor!

editia a xxiii a a zilelor targumuresene a fost un succes multumim autoritatilor locale si targumuresenilor

Desfăşurarea celei mai importante sărbători a oraşului, „Zilele Târgumureşene”, ediţia a XXIII-a, în perioada 13 – 19 mai 2019, s-a dovedit a fi un succes atât pentru organizatori, cât şi pentru toţi cei implicaţi. Participarea numeroasă a locuitorilor oraşului ne îndreptăţeşte să considerăm că manifestările care au avut loc la Centrul Cultural „Mihai Eminescu”, Piaţa Trandafirilor, Cetatea Medievală şi Parcul Municipal, s-a dovedit încununată de succes.

Primăria municipiului Tîrgu-Mureş adresează mulţumiri, în acest sens, Poliţiei Locale Tîrgu Mureş, IJP Mureş, Poliţiei Tîrgu-Mureş, IJJ Mureş, Grupării Mobile de Jandarmi Tîrgu-Mureş, ISU Mureş, S.M.U.R.D., ca şi tuturor celorlalte instituţii implicate, pentru sprijinul acordat în organizarea manifestărilor.

Tuturor celor care au contribuit la reuşita acestei ediţii a „Zilelor Tîrgumureşene” le adresăm mulţumiri în numele locuitorilor municipiului, care s-au simţit şi au petrecut bine în aceste zile.

Ne exprimăm încrederea că vom colabora la fel de bine şi în continuare, în interesul bunăstării municipiului Tîrgu-Mureş şi pentru confortul locuitorilor săi.                     

Primar,

Dr. Dorin Florea

 

 

 

 

Post-ul Ediţia a XXIII-a a Zilelor Târgumureşene a fost un succes! Mulţumim autorităţilor locale şi târgumureşenilor! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ediţia a XXIII-a a Zilelor Târgumureşene a fost un succes! Mulţumim autorităţilor locale şi târgumureşenilor!

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.