FOTO: Delegații din patru orașe înfrățite au venit la Zilele Târgumureșene

foto delegatii din patru orase infratite au venit la zilele targumuresene

Municipiul Târgu-Mureș, aflat la a 23-a ediție a Zilelor Târgumureșene, a primit reprezentanții orașelor înfrățite. Mai multe delegații din Ungaria și Chișinău s-au întâlnit, într-un cadru festiv, la Casa Căsătoriilor din Cetate, cu reprezentanți ai Primăriei municipiului Târgu-Mureș și consilieri locali.

“Viceprimarul din Kecskemet, Ungaria, dr. Mak Kornel, a declarat că demersurile pentru înfrățirea celor două orașe au avut loc tot în data de 16 mai, acum 20 de ani, iar colaborarea dintre localități, în tot acest timp, a fost una fructuoasă. Între cele două orașe au avut loc schimburi de experiență între unitățile școlare și a fost înființat un Cerc al Prieteniei care a adus proiectele culturale și sportive în beneficiul localităților implicate. La ediția din acest an a Zilelor Târgumureșene mai participă delegații din Baja, Zalaegerszeg și Chișinău. Autoritățile locale și cele ale orașelor aflate în vizită vor discuta zilele acestea noi proiecte de colaborare pe plan economic, sportiv și cultural”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Post-ul FOTO: Delegații din patru orașe înfrățite au venit la Zilele Târgumureșene apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO: Delegații din patru orașe înfrățite au venit la Zilele Târgumureșene

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.