Administrație

FOTO: Spaţiul comercial de 10.000 euro/mp a intrat în renovare

Unul dintre cele mai râvnite spaţii comerciale din centrul municipiului Târgu Mureş, cel în care zeci de ani a funcţionat cel mai cunoscut coafor/frizerie din oraş, a intrat în renovare. Istoria acestui spaţiu comercial este una extrem de tumultoasă după ce administraţia oraşului, a desfiinţat coaforul punând un preţ de vânzare de 10.000 euro/mp.

Există două variante posibile pentru această renovare ţinută în secret de autorităţi: ori cineva a cumpărat acest spaţiu la preţul „piperat” enunţat mai sus ori chiar Primăria Târgu Mureş s-a hotărât să facă ceva în respectiva locaţie. Asta după 12 ani de la momentul în care edilii locali au câştigat în instanţă dreptul de proprietate asupra imobilului…

Un spaţiu râvnit de mulţi…dar blocat prin preţ

În anul 2008, mai precis în luna februarie, Consiliul Local Târgu Mureş a decis să scoată acest spaţiu comercial la vânzare prin licitaţie publică la preţul de 10.000 mp. Având în vedere că cele două etaje ale spaţiului însumează aproximativ 260 mp, preţul de achiziţie ar fi ajuns la 2.6 milioane de euro. Asta deşi evaluatorul Primăriei Târgu-Mureş a stabilit , la acea data, o valoare de 1.248,25 euro/mp.

Spațiul situat în Piața Victoriei nr. 33 s-a aflat mai mult ani în litigiu el fiind revendicat de Cooperativă Igienă sub oblăduirea căreia funcționa frizeria și coaforul. În 2007, spațiul respectiv a rămas prin sentința judecătorească în proprietatea orașului.

Post-ul FOTO: Spaţiul comercial de 10.000 euro/mp a intrat în renovare apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO: Spaţiul comercial de 10.000 euro/mp a intrat în renovare

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button