Jandarmii mureşeni, măsuri de ordine publică la Şumuleu-Ciuc

jandarmii mureseni masuri de ordine publica la sumuleu ciuc

În perioada 7 – 9 iunie 2019,  la  Catedrala Franciscană și pe Dealul Șumuleu Mic din municipiul Miercurea Ciuc, judeţul Harghita, Gruparea de Jandarmi Mobilă Mureș va asigura măsuri de ordine publică la manifestările religioase prilejuite de sărbătoarea ,,Rusaliilor Catolice 2019”.

Jandarmii mureșeni și jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita vor fi sprijiniți de către polițisti si pompieri pentru protecția persoanelor participante la pelerinaj la care, an de an, este prezent un număr mare de credincioși.

„În vederea asigurării unui climat de normalitate la manifestări, participanții sunt rugați să respecte recomandările făcute de organizatori și forțele de ordine, să se abţină de la acţiuni care să împiedice desfăşurarea normală a activităților. De asemenea, recomandăm tuturor celor ce vor alege să fie prezenți să manifeste grijă asupra modului de păstrare a bunurilor şi valorilor proprii, să-și asigure corespunzător autovehiculele parcate şi nu în ultimul rând, să-și supravegheze copiii care se pot rătăci, cu uşurinţă, în mulţime. În cazul în care constată un incident, sau orice altă problema legată de ordinea și liniștea publică, cetăţenii se pot adresa oamenilor legii, fie în mod direct, fie prin apelul la 112 – Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență”, se precizează într-un comunicat remis de Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Mureş.

(Redacţia)

 

 

Post-ul Jandarmii mureşeni, măsuri de ordine publică la Şumuleu-Ciuc apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Jandarmii mureşeni, măsuri de ordine publică la Şumuleu-Ciuc

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.