Administrație

Jandarmii prezenți în acest weekend la Festivalul Văii Mureșului și la Sighișoara Medievală

În perioada 26-28 iulie, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș vor asigura măsuri de ordine publică la Festivalul Sighişoara Medievală 2019 precum și la Festivalul Văii Mureșului.

Pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a celor două evenimente, jandarmii în cooperare cu celelalte forţe abilitate vor acţiona în zona desfășurării manifestărilor programate atât în localitatea Sighișoara cât și în localitatea Răstolița, județul Mureș unde sunt preconizați a fi prezenți peste 22.000 de participanți.

Jandarmii mureșeni vor desfăşura și activităţi de informare , conștientizare a tinerilor, în scopul prevenirii consumului de droguri, alcool şi înlăturării potenţialelor cauze sau situații care ar putea duce la săvârşirea de fapte antisociale.

„Recomandăm tuturor celor care vor fi prezenți la eveniment să respecte precizările organizatorilor şi ale forţelor de ordine, să acorde o atenţie sporită modului de asigurare a bunurilor de valoare şi să evite conflictele de orice natură. În cazul în care sunt victime sau martori, ale unor fapte antisociale, cetăţenii se pot adresa direct patrulelor de jandarmi sau pot solicita sprijin la numărul unic de urgenţă 112”, au transmis aceștia printr-un comunicat de presă.

Post-ul Jandarmii prezenți în acest weekend la Festivalul Văii Mureșului și la Sighișoara Medievală apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Jandarmii prezenți în acest weekend la Festivalul Văii Mureșului și la Sighișoara Medievală

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button