Administrație

Liderul Federaţiei pentru Apărarea Pădurilor cere convocarea CSAT

Campania de denigrare a personalului silvic din România, susţinută de grupuri de interese, printre care se află şi politicieni, trebuie să înceteze, susține Marian Stoicescu, preşedintele Federaţiei pentru Apărarea Pădurilor. Acesta consideră că e nevoie să se acorde atenţia cuvenită pădurii şi activităţii pădurarilor, începând cu Preşedinţia şi Parlamentul, în caz contrar cetățenii având de suferit.

Potrivit acestuia, ”în campania de denigrare sunt implicaţi şi politicieni, iar unii chiar reuşesc să dea idei şi să susţină proiecte de acte normative prin care proprietatea forestieră a statului să fie diminuată”. Într-o conferință de presă susținută în capitală, liderul Federaţiei pentru Apărarea Pădurilor a arătat că activitatea din silvicultură trebuie susţinută cu bani din bugetul de stat, pentru că rezultatele se văd nu imediat, ci în câțiva ani.

Marian Stoicescu este de părere că este necesară convocarea urgentă a CSAT pentru discutarea situaţiei de criză din sectorului forestier şi, pe de altă parte, ca preşedintele României să acorde aceleaşi onoruri pădurarilor căzuţi la datorie, aşa cum se procedează şi în cazul altor victime.

The post Liderul Federaţiei pentru Apărarea Pădurilor cere convocarea CSAT appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Liderul Federaţiei pentru Apărarea Pădurilor cere convocarea CSAT

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button