Administrație

Ministerul de Interne a publicat pe pagina de internet raportul referitor la desfăşurarea alegerilor europarlamentare pe teritoriul Romaniei

Potrivit ministrului de interne, Carmen Dan, nu există semne care să pună sub semnul întrebării desfăşurarea alegerilor.
Din totalul sesizărilor făcute pe întreg teritoriul ţării, cele mai multe au vizat funcţionarea tabletelor utilizate de către membrii secţiilor de votare, spune Carmen Dan:

Am transmis încă din acea dimineaţă o corespondenţă către STS la momentul în care aveam câteva sute de semnalări în sistem privind posibile voturi multiple, dar care nu se confirmau în realitate. Vreau să ştiţi că problema nu s-a rezolvat, ci, din contră, până la finalul zilei alegerilor, am înregistrat peste 9.000 de semnalări, sesizări. Aşadar, fie din cauza deficienţelor în modul de gestionare a tabletelor, fie din lipsa de pregătire a operatorilor acestor tablete, Poliţia a avut de verificat mii de situaţii ipotetice de fraudă, consumând, astfel, resurse de oameni şi de timp.

Carmen Dan a mai spus că raportul privind alegerile europarlamentare de la 26 mai este un argument în plus în favoarea sa pentru a nu da curs solicitărilor de a demisiona.

The post Ministerul de Interne a publicat pe pagina de internet raportul referitor la desfăşurarea alegerilor europarlamentare pe teritoriul Romaniei appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ministerul de Interne a publicat pe pagina de internet raportul referitor la desfăşurarea alegerilor europarlamentare pe teritoriul Romaniei

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button