Administrație

Ministrul de interne transmite condoleanţe familiei şi colegilor poliţistului din judeţul Timiş ucis

Ministrul de interne, Carmen Dan, transmite condoleanţe familiei şi colegilor poliţistului din judeţul Timiş ucis ieri, într-o misiune de capturare a unui bărbat dat în urmărire naţională pentru tâlhărie.

Ea a solicitat conducerii Poliţiei Române să mobilizeze toţi poliţiştii disponibili pentru prinderea criminalului. Reprezentanţii Inspectoratului judeţean de Poliţie atrag atenţia că suspectul este înarmat şi periculos, iar cei care pot oferi informaţii sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Sute de poliţişti şi jandarmi, asistaţi de un elicopter, câini şi drone îl caută pe un bărbat care, ieri, a împuşcat un poliţist aflat în misiune. Bărbatul din Lugoj este căutat internaţional de acum un an.

Poliţistul a fost împuşcat mortal ieri după-amiază în comuna Izvin, judeţul Timiş, în timp ce îl urmărea pe bărbatul condamnat la închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Un alt politist a fost rănit.  Cei doi făceau parte din echipa care înconjurase casa în care se ascundea suspectul, care a reuşit să fugă.

The post Ministrul de interne transmite condoleanţe familiei şi colegilor poliţistului din judeţul Timiş ucis appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ministrul de interne transmite condoleanţe familiei şi colegilor poliţistului din judeţul Timiş ucis

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button