Administrație

Ministrul interimar al educaţiei, Daniel Breaz, despre situaţia unităţilor de învăţământ

Sute de unităţi de învăţământ din întreaga ţară nu sunt, încă, pregătite, să le ofere elevilor dotările necesare şi condiţii elementare de igienă, deşi mai sunt două săptămâni până la începerea noului an şcolar.
În acest context, ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, le-a cerut, urgent, prefecţilor o situaţie clară a şcolilor care nu au toalete în incintă sau autorizaţii sanitare şi la incediu.

Şi ministrul interimar al Educaţiei, Daniel Breaz, a explicat că este necesar ca problemele şcolilor să fie cunoscute şi la nivel central, pentru a putea fi rezolvate cât mai repede:

Chiar dacă a rămas o perioadă extrem de scurtă până la începerea oficială a anului şcolar, vom găsi soluţii astfel încât să putem lua măsurile ce se cuvin pentru ca toate şcolile din România să fie pregătite şi să fie conforme cu tot ceea ce trebuie pentru începerea anului şcolar. Este extrem de important ca fiecare şcoală din România, în următoarea perioadă, să poată să atingă standardele necesare pentru buna desfăşurare a activităţilor.

The post Ministrul interimar al educaţiei, Daniel Breaz, despre situaţia unităţilor de învăţământ appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ministrul interimar al educaţiei, Daniel Breaz, despre situaţia unităţilor de învăţământ

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button