Administrație

Ministrul transporturilor: până la sfârşitul lunii se vor încheia lucrările la lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva

În viitorul apropiat se va decide ce lucrări de infrastructură rutieră vor fi realizate cu ajutorul banilor de la bugetul de stat – a declarat, ieri, ministrul transporturilor, Răzvan Cuc.
El a mai afirmat că, până la sfârşitul acestei luni, se vor încheia lucrările la lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva, iar până la sfârşitul anului se va putea circula şi pe noi loturi ale autostrăzilor din Transilvania.

Răzvan Cuc: Când am fost pe Lugoj-Deva, am făcut vorbire de kilometri care cred eu că pot fi daţi în circulaţie anul acesta, 43 de kilometri. Într-adevăr, aceste loturi am anunţat că le vom deschide la sfârşitul lunii iulie. Mai vorbim de lotul Iernut-Cheţani-Sebeş-Turda lotul 1 şi Sebeş-Turda lotul 2, unde antreprenorul şi-a luat angajamentul că vom putea da în trafic loturile de autostradă la sfârşitul anului

The post Ministrul transporturilor: până la sfârşitul lunii se vor încheia lucrările la lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ministrul transporturilor: până la sfârşitul lunii se vor încheia lucrările la lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button