Administrație

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a rupt contractul cu firma care efectua lucrările de reabilitare a DN 73, Braşov- Piteşti

Totul s-a întâmplat în urmă cu puţin timp, la Râşnov.
Nemulţumit de stadiul lucrărilor, ministrul Transporturilor a rupt contractul cu constructorul, chiar în faţa jurnaliştilor. Situaţia este cu atât mai gravă cu cât rezilierea contractului atrage după sine emiterea unui certificat negativ. Un astfel de document nu-i va permite constructorului să participe, timp de trei ani, la licitații publice în România sau în alt stat al Uniunii Europene.
De acum înainte, de reabilitarea drumului se va ocupa în mod direct Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. De altfel, directorul General al Companiei, Narcis Neaga, i-a avertizat, încă de luna trecută, pe constructori că le va rezilia contractul dacă, până în data de 20 mai 2019, nu reiau lucrările pe DN 73.
Lucrările pentru modernizarea drumului naţional care leagă Braşovul de Piteşti, finanțate din fonduri europene, au început în luna mai 2014. De atunci şi până acum au fost realizate doar în proporţie de 42%.

The post Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a rupt contractul cu firma care efectua lucrările de reabilitare a DN 73, Braşov- Piteşti appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a rupt contractul cu firma care efectua lucrările de reabilitare a DN 73, Braşov- Piteşti

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button