Modul în care au răspuns autorităţile în cazul de la Caracal ajunge astăzi în şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţări

modul in care au raspuns autoritatile in cazul de la caracal ajunge astazi in sedinta consiliului suprem de aparare a tari

Aceasta a fost convocată iniţial pentru a discuta rectificarea bugetară.

Acum va fi analizat şi un raport detaliat al Ministerului de Interne privind intervenţia autorităţilor şi desfăşurarea anchetei în cazul celor două crime.

Şi se pare că va fi o şedinţă tensionată, după cum a anunţat aseară unul dintre membrii CSAT, ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, după o reuniune a conducerii PSD.

La şedinţa CSAT, preşedintele Klaus Iohannis va face şi o informre privind demisia şefului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale. Acesta şi-a dat demisia ieri ca urmare a tragediei de la Caracal, pentru a nu afecta prestigiul instituţiei, dar a precizat că STS nu are nicio vină în acest caz.

De altfel şedinţa CSAT de astăzi va fi dominată de cazul crimelor de la Caracal, pornind de la rapoarte cerute atât de preşedintele Klaus Iohannis cât şi de premierul Viorica Dăncilă, privind modul în care a acţionat fiecare instituţie responsabilă.

The post Modul în care au răspuns autorităţile în cazul de la Caracal ajunge astăzi în şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţări appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Modul în care au răspuns autorităţile în cazul de la Caracal ajunge astăzi în şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţări

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.