Administrație

Mureş: Secţie de vot inundată cu o seară înainte de alegeri

Secţia de votare numărul 447 din satul Torba, comuna Măgherani, din judeţul Mureş, a fost inundată, sâmbătă seara, în urma unei ploi torenţiale, dar autorităţile consideră că procesul electoral se va putea desfăşura în condiţii normale.
“În localitatea Torba s-a produs o viitură foarte puternică, printre altele au fost afectate peste 30 de gospodării şi căminul cultural unde se află secţia de votare 447 cu 140 de alegători arondaţi. Apele s-au retras şi sperăm ca mâine dimineaţă (sâmbătă – n.r.) nu va fi perturbat procesul electoral. Acum se curăţă şi se aeriseşte”, a declarat suprefectul judeţului Mureş, Nagy Zsigmond.
Adjunctul şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureş, Cristian Buhăianu, a arătat că la faţa locului au intervenit Detaşamentul Târgu-Mureş, grupa operativă şi garda din oraşul Miercurea Nirajului.
“Ajunşi la faţa locului, am constatat că au fost afectate 35 de gospodării având pivniţe inundate şi căminul cultural unde va funcţiona mâine secţia de vot 447. Chiar dacă, momentan, căminul a fost afectat, mâine procesul electoral nu va fi afectat. Personalul de la secţia de votare era la secţie atunci s-a produs viitura. Nivelul apei a fost de 4-5 centimetri în interior şi în exterior în jur de 50-60 centimetri”, a spus Buhăianu.
ISU Mureş a anunţat, sâmbătă seara, că nivelul apelor pâraielor s-a micşorat semnificativ în satul Torba şi că se mai acţionează pentru evacuarea apei din subsolul unei locuinţe.
De asemenea, pompierii militari şi civilii au mai acţionat în comuna Ghindari, unde au fost inundate două subsoluri şi cinci grădini, în urma ploilor torenţiale căzute în zonă.

(www.agerpres.ro)

Post-ul Mureş: Secţie de vot inundată cu o seară înainte de alegeri apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mureş: Secţie de vot inundată cu o seară înainte de alegeri

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button