Administrație

Poliţia Mureş la raport: zeci de infracţiuni constatate în patru zile!

Poliţiştii mureşeni au acționat, în perioada 1-4 august, la nivel judeţean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, intervenind la 291 de evenimente, dintre care 269 au fost sesizate prin 112.

„În urma activităților, au fost constatate 78 de infracţiuni, 16 persoane fiind surprinse în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive. De asemenea, au fost depistate 9 persoane urmărite la nivel naţional. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 644 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 247.000 de lei, fiind confiscate bunuri în valoare de 1.545 de lei. Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române, poliţiştii rutieri desfăşurând activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic. Astfel, au fost reținute 49 de permise de conducere și au fost retrase 13 certificate de înmatriculare”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

 

 

 

Post-ul Poliţia Mureş la raport: zeci de infracţiuni constatate în patru zile! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Poliţia Mureş la raport: zeci de infracţiuni constatate în patru zile!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button