Administrație

Pompierii din Sărmaşu, intervenţii la un accident şi la un incendiu

“O tură plină” pentru pompierii de la Secția Sărmașu, au anunţat, pe pagina de Facebook a instituţiei, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Horea” al judeţului Mureş.
“Aceștia au fost solicitați în jurul orei 18.30 să intervină pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor în cazul unui accident rutier produs în localitatea Sărmașu. O persoană de sex feminin a fost transportată la CPU Sărmașu cod galben. La locul accidentului a fost chemată și o echipă a furnizorului de gaze deoarece a fost lovit branșamentul de gaze. În jurul orei 21.00, un apel la 112 anunța un incendiu la o casă de locuit în localitatea Grebenișu de Câmpie. S-au deplasat forțe aparținând Secției Sărmașu iar în sprijin au fost trimise Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Grebenișu de Câmpie și Șăulia și un echipaj SAJ. Datorită intervenției rapide și a mobilizării cetățenilor s-a reușit lichidarea incendiului înainte ca acesta să se propage la întreaga construcție. Mulțumim pe această cale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Grebenișu de Câmpie și Șăulia pentru sprijinul acordat și promptitudinea cu care au intervenit”, au transmis reprezentanţii ISU “Horea” al judeţului Mureş.

(Redacţia)

Post-ul Pompierii din Sărmaşu, intervenţii la un accident şi la un incendiu apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Pompierii din Sărmaşu, intervenţii la un accident şi la un incendiu

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button