Administrație

Prima parte a lucrărilor la Podul de peste Mureș se va finaliza la început de septembrie

Consilierul primarului mun. Tg.Mureș, Claudiu Maior a declarat că, în urma discuțiilor cu constructorul, s-a devansat termenul de finalizare a primei porțiuni din podul peste râul Mureș.

Maior a precizat pentru Radio Târgu Mureș că lucrările se vor relua anul viitor, pe perioada vacanței de vară:

Ultimul angajament pe care l-au avut cei care lucrează astăzi la pod, societatea din Cluj, era pe 10 septembrie, ei bine, am reușit să aducem lucrările mai în față, deci pe data de 5-6 septembrie se va definitiva partea dreaptă, urcarea dinspre Unirii către Cocoșul de Aur. Anul viitor, în perioada de vacanță, exact ca și anul acesta, vom demara din nou lucrările pentru celelalte două benzi. Până atunci încercăm să plombăm cele două benzi care ne-au rămas nerefăcute, iar contractul se va finaliza anul viitor, în 10 septembrie.

Lucrările de reabilitare a podului sunt finanțate în proporție de 90% de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar valoarea acestora depășește 18 milioane de lei.

Raluca Creț

The post Prima parte a lucrărilor la Podul de peste Mureș se va finaliza la început de septembrie appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Prima parte a lucrărilor la Podul de peste Mureș se va finaliza la început de septembrie

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button