Primăria Luduș, modernizată

primaria ludus modernizata

Clădirea în care își desfășoară activitatea Primăria orașului Luduș a fost construită în anii 60 ai secolului trecut și de atunci s-au efectuat doar lucrări de întreținere minore.

„Timp de aproape șase decenii nu au fost executate deloc lucrări de reabilitare, conductele de canalizare și de apă se află în stare avansată de degradare. Grupurile sanitare actuale nu îndeplinesc standardele de igienă care se impun pentru instituțiile publice . Pentru eficientizarea și organizarea serviciilor se impun lucrări de modernizare și recompartimentare; În clădire există birouri expuse întreaga zi la soare și în consecință temperaturile ajung la valori mari”, a precizat Marius Dudilă, administratorul public al orașului.

Prin trei solicitări făcute Biroului „Buget, Finanțe, Contabilitate și Resurse Umane” din primăria orașului Luduș, Marius Dudilă a solicitat suma de 125.000 de lei pentru următoarele lucrări: Schimbarea instalațiilor de apă-canal; Transformarea grupului sanitar de la parter în grup sanitar pentru persoane cu dizabilități; Reabilitarea grupurilor sanitare de la etajul I; Lucrări de recompartimentare a birourilor; Montarea unor uși noi; Montarea unui sistem de deschidere a ușii cu cartelă; Achiziția unor aparate de aer condiționat. Aleșii locali au aprobat solicitările făcute. Alocarea este necesară pentru trimestrele III și IV ale anului 2019.

Ioan A. BORGOVAN

 

Post-ul Primăria Luduș, modernizată apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Primăria Luduș, modernizată

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.