Proiect pentru modernizarea și eficientizarea iluminatului public la Luduş

proiect-pentru-modernizarea-si-eficientizarea-iluminatului-public-la-ludus

Unul dintre proiectele propuse de Primăria orașului Luduș pentru realizare în acest an este „Modernizarea și eficientizarea iluminatului public” în oraș.

„Proiectul a fost depus în vederea obținerii de fonduri nerambursabile prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și a obținut 80 de puncte în etapa de evaluare tehnico – financiară, urmând să intre în etapa de precontractare”, a precizat Anca Năsăudean de la Serviciul IADP din cadrul Primăriei orașului Luduș.

De curând, ADR Centru a solicitat Primăriei să trimită și studiul topografic aferent documentației depuse, pentru aprobare. Pentru întocmirea studiului topografic aferent proiectului „Modernizarea și eficientizarea iluminatului public” în orașul Luduș, Anca Năsăudean a solicitat Biroului Financiar, Contabilitate, Resurse Umane din Primărie să aloce suma de 60.000 de lei pentru trimestrul III 2019.

Solicitarea a fost prezentată în Consiliul Local și a fost aprobată.

Ioan A. BORGOVAN

Post-ul Proiect pentru modernizarea și eficientizarea iluminatului public la Luduş apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Proiect pentru modernizarea și eficientizarea iluminatului public la Luduş

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.