Administrație

Proiect pentru modernizarea și eficientizarea iluminatului public la Luduş

Unul dintre proiectele propuse de Primăria orașului Luduș pentru realizare în acest an este „Modernizarea și eficientizarea iluminatului public” în oraș.

„Proiectul a fost depus în vederea obținerii de fonduri nerambursabile prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și a obținut 80 de puncte în etapa de evaluare tehnico – financiară, urmând să intre în etapa de precontractare”, a precizat Anca Năsăudean de la Serviciul IADP din cadrul Primăriei orașului Luduș.

De curând, ADR Centru a solicitat Primăriei să trimită și studiul topografic aferent documentației depuse, pentru aprobare. Pentru întocmirea studiului topografic aferent proiectului „Modernizarea și eficientizarea iluminatului public” în orașul Luduș, Anca Năsăudean a solicitat Biroului Financiar, Contabilitate, Resurse Umane din Primărie să aloce suma de 60.000 de lei pentru trimestrul III 2019.

Solicitarea a fost prezentată în Consiliul Local și a fost aprobată.

Ioan A. BORGOVAN

Post-ul Proiect pentru modernizarea și eficientizarea iluminatului public la Luduş apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Proiect pentru modernizarea și eficientizarea iluminatului public la Luduş

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button