Administrație

Reţeaua de apă şi canalizare din Cristeşti, extinsă

Primăria comunei Cristeşti a atribuit firmei Socot SRL Târgu-Mureş un contract în valoare de 5.845.521 de lei, fără TVA, pentru execuţia lucrărilor din cadrul proiectului „Modernizarea şi extinderea reţelei de alimentare cu apă şi canalizare menajeră în comuna Cristeşti, localităţile Cristeşti şi Vălureni”, informează www.licitatiapublica.ro.

Conform sursei citate, reţeaua de canalizare gravitaţională şi prin pompare va avea lungimea de 4.815 de metri, conducta de aducţiune va avea lungimea de 1.944 de metri, iar rezervorul de înmagazinare a apei va avea o capacitate de 250 de metri cubi.

Totodată, proiectul prevede realizarea a trei staţii – de pompare a apei potabile, de pompare a apei uzate nouă şi de pompare a apei uzate reabilitate – precum şi realizarea a 280 de branşamente la reţeaua de distribuţie apă cu cămine de branşament şi a 280 de racorduri la reţeaua de canalizare gravitaţională cu cămine de acord, precum şi amenajarea a 11 hidranţi supraterani de incendiu de-a lungul reţelei de distribuţie.

Alex TOTH

Post-ul Reţeaua de apă şi canalizare din Cristeşti, extinsă apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Reţeaua de apă şi canalizare din Cristeşti, extinsă

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button