Administrație

Sindicaliștii din Administrație, nemulțumiți de eliminarea sporului de 15%

Aceștia dezaprobă intenţia Guvernului de eliminare a acordării sporului de 15% pentru condiţii grele şi vătămătoare de muncă.

Dacă se va adopta măsura, angajații din administrație vor recurge la proteste, a declarat pentru Radio Tg.Mureș, preşedintele Federaţiei Sindicatelor Pro Administraţie din România, Silvia Moldovan:

Suntem profund dezamăgiți de această măsură întrucât îi afectează, în principal, pe cei cu salarii mai mici care ar ajunge la venitul minim pe economie, posibilitate pe care o considerăm inadmisibilă. Pe de altă parte, nu putem fi de acord cu o măsură discriminatorie față de celălalte categorii de bugetari exceptați de la aceste măsuri. Din informațiile pe care le-am citit am observat că atât angajații din sănătate, poliție și, în fapt, din toate celălalte categorii bugetare, sunt excluși de la eliminarea sporului și astfel, afectați vor fi doar cei din administrația locală și serviciile subordonate.

Federația Sindicatelor Pro Administrație din România numără aproximativ 5.000 de membri, în județele Mureș, Bistrița-Năsăud și Harghita.

Vlad Todoran

The post Sindicaliștii din Administrație, nemulțumiți de eliminarea sporului de 15% appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sindicaliștii din Administrație, nemulțumiți de eliminarea sporului de 15%

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button