Administrație

Târgu-Mureş: Jandarm bătut de patru derbedei care scriau pe peretele unei instituţii!

Luni, 12 august, în jurul orei 00.30, un subofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș aflat în serviciul de asigurare a pazei la obiectivul Curtea de Conturi Mureș, situat pe strada Aleea Carpaţi din municipiul Târgu-Mureş, a observat pe sistemul de supraveghere al instituției respective patru persoane care au început să scrie pe peretele instituției.

Potrivit informaţiilor furnizate de slt. Vasile Marjan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mureş, având în vedere cele sesizate, subofiţerul a intervenit pentru interceptarea persoanelor şi stoparea activităţilor, moment în care o persoană din grup l-a lovit cu piciorul la picioare, iar o altă persoană i-a aplicat lovituri la nivelul feței, provocându-i o rană deschisă la nivelul arcadei ochiului stâng. Imediat după aceea, cele patru persoane au părăsit zona, fugind printre blocurile aflate în vecinătate.

„Subofițerul a luat legătura cu dispeceratul unităţii, prin intermediul căruia au fost trimise în zonă echipaje de jandarmi şi poliţie, fiind informat totodată și procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, care a dispus continuarea cercetărilor în vederea prinderii făptuitorilor. La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Mureș, care a acordat primul ajutor subofițerului ultragiat, acesta din urmă fiind înlocuit în serviciu de către un alt coleg”, a precizat slt. Vasile Marjan.

Fapta săvârșită de către cei patru autori necunoscuți constituie infracțiune de ultraj, fiind prevăzută şi pedepsită de articolul 257, alineatul 1 şi alineatul 4 din Codul Penal, raportat la articolul 193, alineatul 1 din Codul Penal.

„În cauză sunt continuate cercetările în vederea prinderii celor patru făptuitori”, a arătat slt. Vasile Marjan.

(Redacţia)

 

 

 

Post-ul Târgu-Mureş: Jandarm bătut de patru derbedei care scriau pe peretele unei instituţii! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Târgu-Mureş: Jandarm bătut de patru derbedei care scriau pe peretele unei instituţii!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button