Taxele locale din Luduş, majorate de consilierii locali

taxele locale din ludus majorate de consilierii locali

Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal prevede ca în cazul oricărui impozit sau oricărei taxe locale care constă într-o sumă de bani să fie indexată anual de către consiliile locale.

Printr-un referat de specialitate privind indexarea nivelurilor impozabile, impozitelor, taxelor locale și a altor taxe asimilate acestora, a amenzilor, pentru anul 2020, șeful Biroului Impozite și Taxe Locale din Primăria orașului Luduș, Dennis Bordan, și inspectorii Violeta Orosan, Zoltan Varga și Ana Maria Ghemeș au propus Consiliului Local Luduş indexarea cu rata inflației de 4,6% a nivelurilor pentru valorile impozabile, impozitele și taxele locale și a altor taxe asimilate acestora, precum și a amenzilor prevăzute de Legea 227/2015 privind Codul Fiscal.

Conform Legii, sumele aprobate de Consiliul Local Luduş în ședința ordinară din 23 aprilie 2019 se aplică în anul fiscal următor.

Ioan A. BORGOVAN

Post-ul Taxele locale din Luduş, majorate de consilierii locali apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Taxele locale din Luduş, majorate de consilierii locali

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.