Teme aflate pe agenda sesiunii extraordinare a Camerei Deputaţilor

teme aflate pe agenda sesiunii extraordinare a camerei deputatilor

Mai multe proiecte din justiţie, dar şi din economie se află astăzi pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare a Camerei Deputaţilor.

Este de așteptat ca situaţia din Comisia juridică să se repete şi astăzi în plenul Camerei Deputaților, astfel încât proiectul privind amnistia și grațierea să fie respins prin vot.

Documentul inițiat în 2017 de către fostul ministru al justiției, Florin Iordache, a fost adoptat tacit în același an de Senat și prevede grațierea pedepselor cu închisoare de până la 5 ani.

Pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților se află și proiectul privind abrogarea Legii recursului compensatoriu și inițiativa pentru aprobarea Ordonanței de Urgență 114 așa-numita „Ordonanța lăcomiei”, însă fără un raport din partea comisiilor de specialitate.

Comisia juridică, respectiv Comisia pentru buget-finanțe, a amânat ieri deciziile în cazul celor două proiecte legislative pentru ședințe ulterioare.

The post Teme aflate pe agenda sesiunii extraordinare a Camerei Deputaţilor appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Teme aflate pe agenda sesiunii extraordinare a Camerei Deputaţilor

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.