Administrație

Vicepremierul Daniel Suciu: ”Elaborarea unui act normativ care să reglementeze activitatea de ridesharing în România este extrem de elaborioasă și de grea”

De peste o lună, un grup de lucru caută soluții, a declarat astăzi, la Tîrgu Mureș, vicepremierul Daniel Suciu.
Declarația sa vine la o zi după ce a intrat în vigoare Ordonanţa de Urgenţă care modifică legea taximetriei și care se referă la şoferii care lucrează pe baza aplicațiilor online.
Ordonanța pe care Guvernul a adoptat-o în luna mai nu este îndreptată împotriva platformelor online, a precizat la Tîrgu Mureș viceprim ministrul Daniel Suciu – Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.
Vicepremierul Daniel Suciu a subliniat că Elaborarea unui act normativ care să reglementeze activitatea de ridesharing în România este prioritară în acest moment, dar este și grea.
Ordonanța care va reglementa activitatea de împărțire a costurilor de călătorie cu cineva se va emite doar după ce va sta în dezbatere publică, a mai spus Ministrul Dezvoltării.

The post Vicepremierul Daniel Suciu: ”Elaborarea unui act normativ care să reglementeze activitatea de ridesharing în România este extrem de elaborioasă și de grea” appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Vicepremierul Daniel Suciu: ”Elaborarea unui act normativ care să reglementeze activitatea de ridesharing în România este extrem de elaborioasă și de grea”

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button