Administrație

Viziunea pentru România, prezentată de Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a prezentat joi, 8 august, în reuniunea Consiliului Naţional al PNL, viziunea pentru România şi a dat asigurări că nu va desemna niciun guvern care nu îşi asumă dezideratele şi că va construi o nouă majoritate.
“Dragi liberali, dragi români, vă chem alături de mine să reconstruim România! Votul pe care sper că mi-l veţi da la alegerile prezidenţiale este un vot pentru această viziune pe care o avem împreună pentru ţara noastră. (…) Acest vot va fi respectat. Nu voi desemna niciun guvern care nu îşi asumă ferm aceste deziderate. (…) Vă asigur că voi construi o nouă majoritate, în urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare, fie că vor fi la termen sau anticipate, o majoritate care să aibă în prim-plan toate aceste priorităţi legate de normalizarea României, o majoritate care să fie proeuropeană şi să susţină lupta împotriva corupţiei”, a afirmat şeful statului.

El a subliniat că “PSD a dovedit că este incapabil să facă toate aceste lucruri şi trebuie să plece”.
“Îmi asum ca obiectiv naţional această viziune a României funcţionale, a României normale”, a punctat preşedintele.

(www.agerpres.ro)

Post-ul Viziunea pentru România, prezentată de Klaus Iohannis apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Viziunea pentru România, prezentată de Klaus Iohannis

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button