400 de cărți donate Bibliotecii din Deda

400 de carti donate bibliotecii din deda

Proiectul Bibliotecii Județene Mureș, intitulat „Hai cu o carte la festival” organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Mureș, s-a bucurat de rezultate seminifactive anul acesta.
Sute de cărți donate de cei prezenți la Festivalul Văii Mureșului vor ajunge la locuitorii comunei Deda, spune directorul Bibliotecii Județene Mureș, Monica Avram:

Beneficiarul de anul acest a fost biblioteca din Deda, dar vor urma ca, treptat, sa fie vizate toate bibliotecile din zona. Biblioteca din Deda se bucură de o donație de circa 400 de cărti. Ediția aceasta a proiectului a avut un succes mai mare decât cea de anul trecut. La cele 2 festivaluri la care am participat anul trecut am strâns circa 500 de cărți pentru două biblioteci. În acest an am strâns 400 de cărți la un singur festival și pentru o singură bibliotecă.

Deși beneficiarul inițial al proiectului era Biblioteca Publică din Chiher, acesta a fost schimbat în ultimele moment, a explicat pentru Radio Tg.Mureș Monica Avram:

Deși am anunțat că, în acest an, beneficiarul proiectului va fi Biblioteca Publică din Chiher, lucrurile nu s-au așezat așa cum trebuie datorită lipsei de spațiu și de organizare. Surplusul de cărți nu ar fi ajutat foarte mult deoarece Biblioteca se află într-o reorganizare.

Festivalul Văii Mureșului, în cadrul căruia s-a desfășurat acest proiect, a avut loc weekendul trecut în comuna mureșeană Răstolița.

Vlad Todoran

The post 400 de cărți donate Bibliotecii din Deda appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 400 de cărți donate Bibliotecii din Deda

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.