Cultură

60 de copii vor participa, începând de luni, la o tabără de pictură

Tabăra „Să ne cunoaștem prin pictură” din Târgu-Mureș, organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș, își propune să dezvolte atât abilitățile artistice ale participanților, prin cursuri specifice, precum și abilitățile sociale. Activitățile vor începe în 5 august și se vor încheia pe 11 august, spune directorul DJST Mureș, Iuliana Rus:

Am câștigat 2 proiecte de tabere naționale. Tabăra „Să ne descoperim prin pictura” este o tabără foarte furmoasă care se desfășoară la sediul institutiei, baza turistică Mureș, la care vor participa 60 de copii. Un alt proiect furmos, aflat la a 5-a ediție, este tabăra națională de muzică vocal-instrumentală din 9 august.

Tabăra de muzică este organizată în parteneriat cu Palatul Copiilor din Târgu-Mureș și la ea sunt așteptați peste 120 de participanți, spune directoarea Iolanda Cătinean:

Tabăra de muzică va începe în 9 august, se va desfășura pe durată unei săptămâni și se va încheia cu un spectacol al participanților, în centru orașului Târgu-Mureș.

Tabăra de muzică, aflată la a 5-a ediție, își propune să ajute copiii să-și însușească sau aprofundeze abilitățile muzicale.
La ultima ediție au participat circa 70 de copii, cu vârste cuprinse între 10-18 ani.
Conform Directorului DJST Mureș, taberele din județ sunt foarte căutate iar bazele turistice ale instituției sunt pline pe tot parcursul sezonului.

Vlad Todoran

The post 60 de copii vor participa, începând de luni, la o tabără de pictură appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 60 de copii vor participa, începând de luni, la o tabără de pictură

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button