Cultură

Bookfest revine la Târgu-Mureș

Cea de-a VI-a ediție a Salonului de Carte Bookfest va reveni în Târgu-Mureș în perioada 19-22 septembrie, de joi până duminică. Evenimentul va avea loc la Teatrul Național, iar intrarea publicului va fi liberă.

În cadrul Salonului de Carte Bookfest, vor fi puse în vânzare diferite cărți, de la cele mai noi volume, la carte veche, cărți pentru copii, auxiliare școlare, toate la prețuri promoționale. Vor avea loc, de asemenea, și lansări de carte, și sesiuni de autografe cu personalități ale literaturii române actuale.

Se vor oferi în jur de 50.000 de volume de diferite genuri literare și pentru diferite vârste spre vânzare, de la edituri importante din țară, precum All Arco Iris, ART, Cetatea de Scaun, Corint, Curtea Veche Publishing, Doxologia, Herald, Humanitas, Integral, Litera, Nemira, Niculescu, Nomina, Polirom, RAO.

De asemenea, în prima zi a evenimentului, joi, 19 septembrie, va fi organizat un concert cu Alexandra Ușurelu, de la ora 18.30, tot la Teatrul Național.

Programul zilnic de vizitare va fi în intervalul 10.00 și 20.00

Alex Ionuț ORBAN

 

Post-ul Bookfest revine la Târgu-Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Bookfest revine la Târgu-Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button