Donație masivă de carte către Biblioteca Județeană Mureș

donatie masiva de carte catre biblioteca judeteana mures

Biblioteca personală a domnului profesor Traian Dușa și a doamnei profesor universitar doctor Silvia Dușa a ajuns la Biblioteca Județeană Mureș, se anunță în cadrul unui mesaj transmis de către Indira Toderel, Șef Birou Informare și Relații Publice a Bibliotecii Județene Mureș.
„Mulțumim fiilor acestora, Silviu și Cristian Dușa, pentru generoasa și valoroasa donație făcută bibliotecii. Este vorba de mii de volume dintr-o varietate mare de domenii (albume de artă, cărți de literatură, istorie, arhitectură etc.), ce vor îmbunătăți considerabil fondul de carte al Bibliotecii Județene Mureș. Pe măsură ce volumele vor fi prelucrate, acestea vor fi puse la dispoziția cititorilor interesați”, s-a mai precizat în anunț.

Monica Avram, directoarea Bibliotecii Județene Mureș, a fost contactată telefonic și a precizat că volumele vor putea fi accesate de către public cel mai probabil pe la finalul anului, întrucât procedura de sortare și de înregistrare este laborioasă. Totodată, Monica Avram a deplâns lipsa de spațiu din bibliotecă, adăugând că devine tot mai dificil să integreze volume noi în fondul de carte existent.

Post-ul Donație masivă de carte către Biblioteca Județeană Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Donație masivă de carte către Biblioteca Județeană Mureș

Credit autor: Andrei Vornicu.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.