Cultură

Elevii claselor a VII-a vor începe cursurile fără toate manualele pe bănci

Pe lângă faptul că în multe şcoli procesul de învăţare nu se poate desfăşura în condiţii normale, elevii claselor a VII-a vor începe cursurile fără toate manualele pe bănci.
Acestea fie au fost date la tipar prea târziu, fie contestaţiile depuse în urma licitaţiei pentru tipărirea lor nu au fost încă rezolvate.

Până la apariţia manualelor, elevii vor învăţa după materiale auxiliare, a precizat şefa Inspectoratului Şcolar General Bucureşti, Ioana Mihaela Neacşu.

Este regretabilă această situaţie. Vom încerca să suplinim, pentru început, lipsa acestor manuale cu materiale auxiliare produse la nivelul unităţii de învăţământ, astfel încât să nu fie grevate bugetele familiilor acestor elevi prin achiziţia unor materiale de pe piaţa liberă care să suplinească manualele şi care, până la urmă, ar genera un minus, să spunem, în bugetul familiilor. Vorbim de majoritatea disciplinelor.

The post Elevii claselor a VII-a vor începe cursurile fără toate manualele pe bănci appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Elevii claselor a VII-a vor începe cursurile fără toate manualele pe bănci

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button