Cultură

Elevii Şcolii Speciale de la Sfântu Gheorghe încep noul an şcolar într-o clădire renovată

Elevii Şcolii Gimnaziale Speciale din Sfântu Gheorghe vor începe noul an şcolar într-o clădire complet renovată cu fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 şi din bugetul Consiliului Judeţean Covasna. Clădirea principală a fost extinsă cu un etaj şi a fost ridicată o clădire separată pentru ateliere şi una pentru sala de sport. Se va […] Articolul Elevii Şcolii Speciale de la Sfântu Gheorghe încep noul an şcolar într-o clădire renovată apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Elevii Şcolii Speciale de la Sfântu Gheorghe încep noul an şcolar într-o clădire renovată

Credit autor: Stan Lucian.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button