În Piaţa Mare din centrul istoric al Sibiului se deschide Târgul ofertelor educaţionale

in piata mare din centrul istoric al sibiului se deschide targul ofertelor educationale

Evenimentul este organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean împreună cu Primăria oraşului, liceele profesionale şi companiile care susţin sistemul de învăţământ dual și îşi propune să promoveze în rândul elevilor de gimnaziu, mai ales a celor din clasa a VIII-a şi a părinţilor acestora, beneficiile învăţământului profesional şi dual.
În câteva licee din judeţul Sibiu funcţionează deja de ani de zile sistemul dual, prin care companiile îşi pregătesc viitorii angajaţi încă de pe băncile şcolii. El le oferă elevilor care aleg aceste clase o bursă suplimentară de 300 de lei pe lună, pe lângă cei 200 de lei acordaţi de stat.
O mare firmă germană din domeniul automotive a înfiinţat prima clasă proprie la unul din colegiile tehnice din Sibiu, iar pentru anul şcolar viitor şi-a propus să dubleze numărul de locuri.
Târgul ofertelor educaţionale este deschis, astăzi şi mâine, în Piaţa Mare din centrul istoric al Sibiului, între orele 10:00-19:00.

The post În Piaţa Mare din centrul istoric al Sibiului se deschide Târgul ofertelor educaţionale appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: În Piaţa Mare din centrul istoric al Sibiului se deschide Târgul ofertelor educaţionale

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.