Cultură

METALURGICA la B5 Studio

        Expoziția  itinerantă de Martin Zet, Mona Vatamanu și Florin Tudor a fost vernisată pe 23 mai,  la B5 Studio, la Tîrgu Mureș.

Metalurgica pornește de la conceptele de muncă și producție percepute ca bază pentru dezvoltarea umană actuală, imaginată în mai multe instanțieri în dialogul dintre Martin Zet și duo-ul artistic Mona Vatamanu și Florin Tudor. Proiectul prezintă perspective diferite care se completează reciproc, în ciuda proceselor de lucru și a mijloacelor de reprezentare diferite ale artiștilor.

Martin Zet (născut în 1959) este artist, sculptor și artist performance. A studiat sculptura la Academia de Arte Plastice din Praga în perioada 1979-1985.

Mona Vatamanu (născută în 1968) și Florin Tudor (născut în 1974) lucrează împreună din anul 2000. Au studiat pictura la Universitatea Națională de Arte din București în perioada 1992–1998. Practica lor artistică cuprinde diverse medii, inclusiv video, instalație, pictură, performance. Organizatori: Asociatia Medium Contemporan MAGMA, Muzeul Naţional Secuiesc, Fundația ARTeast, Asociația Minitremu.

Expoziția poate fi vizitată până pe 9 iunie 2019.

Diana Gherendi

The post METALURGICA la B5 Studio appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: METALURGICA la B5 Studio

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button