Prezentare scenică a piesei „Bicicleta Roșie”, în cadrul Ariel 70

prezentare scenica a piesei bicicleta rosie in cadrul ariel 70

Târgumureșenii sunt așteptați la o nouă prezentare scenică în cadrul proiectului european „Fabulamundi. Playwriting Europe. Beyond Borders?”. „Bicicleta Roșie” de Valentina Diana (Premiul Eolo pentru dramaturgie, 2013) este o piesă de teatru scrisă pentru copii de toate vârstele, o piesă care, pe lângă învățăturile de natură morală pe care ni le oferă, demonstrează un remarcabil simț al ludicului. Prezentarea scenică regizată de Gavril Cadariu va avea loc în prezența autoarei joi, 13 iunie, ora 17.00, la Teatrul Ariel (Str. Poligrafiei nr. 4, Târgu Mureș), în cadrul săptămânii aniversare Ariel 70, care marchează șapte decenii de activitate a Teatrului Ariel.

Din distribuție fac parte Ana Brânduș, Andi Brânduș, Alice Bratu, Cristi Bratu, Mariana Iordache, Cornel Iordache și Claudiu Ardelean. Regia e semnată de Gavril Cadariu.

„Fabulamundi. Playwriting Europe. Beyond Borders?” este un proiect european care urmărește susținerea dramaturgiei contemporane europene și promovarea internațională a autorilor români, prin implicarea a peste douăzeci de teatre, festivaluri și organizații culturale din Austria, Belgia, Republica Cehă, Franța, Germania, Italia, Polonia, România, Spania și Marea Britanie.
Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina web a proiectului: www.fabulamundi.eu.

„Fabulamundi. Playwriting Europe. Beyond Borders?” este un proiect cofinanțat de Uniunea Europeană prin programul Europa Creativă.

Post-ul Prezentare scenică a piesei „Bicicleta Roșie”, în cadrul Ariel 70 apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Prezentare scenică a piesei „Bicicleta Roșie”, în cadrul Ariel 70

Credit autor: Andrei Vornicu.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.