Cultură

Școala Gimnazială Acățari câștigătoare la Digitaliada

Școala Gimnazială Acățari este una dintre cele 10 școli câștigătoare ale concursului de selecție Digitaliada și a doua școală din județul Mureș care intră în program.

Cei 95 de elevi de gimnaziu de la Acățari încep noul an școlar 2019-2020 cu un laborator digital complet echipat, cu materiale digitale educaționale pentru Matematică și Informatică și cu profesori instruiți pentru a utiliza metode digitale interactive la clasă, în procesul de predare-învățare.

Laboratorul digital al Școlii Gimnaziale Acățari a fost dotat cu 32 de tablete pentru ca fiecare elev să poată lucra individual în timpul orei, cu laptop pentru profesor și videoproiector pentru clasă.

Împreună cu echipamentele, aceștia primesc un pachet complet de aplicații adaptate curriculei, materiale digitale, ghiduri de predare și planuri de lecții pentru a susține învățarea matematicii și tehnologiei informației – TIC, cu ajutorul tehnologiilor digitale. Profesorii de la Școala Gimnazială Acățari au participat în prealabil la sesiuni de formare, pentru a fi pregătiți să utilizeze metodele digitale la clasă.

Virgil Natea

The post Școala Gimnazială Acățari câștigătoare la Digitaliada appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Școala Gimnazială Acățari câștigătoare la Digitaliada

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button