Cultură

Smiley, concert la Târgu-Mureș!

Turneul național ”@Smiley_Omul” va ajunge și la Târgu-Mureș. În cadrul acestuia, celebrul artist va susține un concert care va avea loc la Sala Polivalentă miercuri, 13 noiembrie, începând cu ora 19.30.

Smiley va pregăti un spectacol grandios, cel mai mare pus în scenă de către acesta. Vor fi lumini, proiecții, sonorizare bună, menite pentru a oferi o experiență de neuitat, memorabilă.

Biletele pot fi achiziționate online, de pe bilete.smiley.ro sau de pe www.iabilet.ro, sau fizic, din magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay.

Copiii sub 2 ani vor avea acces gratuit, cu condiția să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid. De asemenea, vor fi puse la dispoziție 10 bilete pentru persoane cu dizabilități și pentru însoțitorii lor. Pentru a beneficia de aceste bilete, contactați adresa de e-mail ticketing@sublimeromania.com.

Alex Ionuț ORBAN

 

Post-ul Smiley, concert la Târgu-Mureș! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Smiley, concert la Târgu-Mureș!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button