Cultură

Specialiştii Agenţiei Naţionale Antidrog vor desfăşura activităţi de prevenire în grădiniţe, şcoli şi licee

Specialiştii Agenţiei Naţionale Antidrog vor desfăşura şi în acest an şcolar activităţi de prevenire a consumului de droguri în grădiniţe, şcoli şi licee.

Până pe 20 septembrie, experţi din mai multe instituţii participă la campania naţională iniţiată de Ministerul de Interne, numită „10 pentru Siguranţă!”.

Elevii care încep mâine şcoala vor afla – printre altele – care sunt riscurile la care se expun atunci când consumă substanţe interzise şi ce trebuie să facă pentru a nu deveni victime ale traficului de persoane sau ale agresiunilor.

Agenţia Naţională Antidrog le-a pregătit elevilor, profesorilor şi părinţilor proiecte de prevenire a consumului de tutun, alcool şi droguri, prin promovarea alternativelor de viaţă sănătoasă.

The post Specialiştii Agenţiei Naţionale Antidrog vor desfăşura activităţi de prevenire în grădiniţe, şcoli şi licee appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Specialiştii Agenţiei Naţionale Antidrog vor desfăşura activităţi de prevenire în grădiniţe, şcoli şi licee

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button