Cultură

„Tamási Áron” în topul liceelor harghitene

Liceul Teoretic „Tamási Áron” Odorheiu Secuiesc este cel mai bun liceu din jud. Harghita, după ultimele medii de admitere, în urma repartiției computerizate de vineri dimineață.

Ultima medie de intrare la specializarea ”Ştiinţe ale Naturii” cu limba de predare maghiară, profil bilingv-engleză, a fost de 8,43. La a doua specializare ”Ştiinţe ale Naturii”, limba maghiară, ultima notă a fost 8,02.

Colegiul Național „Márton Áron” din Miercurea Ciuc s-a situat și el în frunte, cu ultima medie de intrare 8,27 la specializarea ”Matematică-Informatică”, limba de predare maghiară.

Pe locul 5 în topul liceelor harghitene, după ultima medie de admitere a specializării, în acest an, s-a situat Liceul Teoretic „O.C.Tăslăuanu” din Topliţa, cu ultima medie 7,93 la specializarea ”Matematică-Informatică”, cu predarea în limba română.

În jud. Harghita, la admiterea liceu în acest an au fost înscriși 1.723 de elevi, dinc are au fost repartizați 1.670, iar 53 au rămas nerepartizați. Din numărul total de 1.862 de locuri disponibile, 192 au rămas neocupate.

Virgil Natea

The post „Tamási Áron” în topul liceelor harghitene appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: „Tamási Áron” în topul liceelor harghitene

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button