Cultură

Tg.Mureș: medii de peste 9 la intrarea în liceu la Colegiile Unirea și Papiu

Colegiul Național „Unirea” și Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian”, ambele din Tîrgu Mureș, sunt pe primele 2 locuri în top licee 2019, din jud. Mureș, după ultima medie de admitere, la trei dintre specializări.

La specializarea matematică-informatică având limba de predare română, ultima medie de intrare a fost 9,05 la Colegiul Național „Unirea” și 8,99 la Colegiul Național ”Papiu”.

A treia școală din top este Liceul Teoretic „Bolyai Farkas” Tîrgu Mureș, la care ultima medie de intrare la specializarea Ştiinţe ale Naturii, cu limba de predare maghiară, a fost 8,65.

La admiterea liceu în acest an au fost înscriși 2.950 de candidați din jud. Mureș. Au fost repartizați 2.932, iar 18 nu au fost repartizați pe locuri la licee. În total au rămas neocupate 428 de locuri din numărul total de 3.360 de locuri disponibile.

Ministerul Educației a publicat azi dimineață, vineri, 12 iulie, la ora 8.00, rezultate admitere liceu după repartizare computerizată.

Virgil Natea

The post Tg.Mureș: medii de peste 9 la intrarea în liceu la Colegiile Unirea și Papiu appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Tg.Mureș: medii de peste 9 la intrarea în liceu la Colegiile Unirea și Papiu

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button